24. helmikuuta 2011

Eläinlääkäri on kiva kaveri!

Taas tuli käytyä sessujen kanssa eläinlekurilla. Olin ihan yllättynyt siitä, kuinka hyvin n lääkärin luona käyttäytyivät! Jiida, Laku, Aksu, Tatti ja Rokki saivat kaikki kolmoisrokotteen ja perustarkastuksen.
Jiidan turkki oli hieman kehnossa kunnossa, joten tyttönen saa nyt lohiöljykuurin lääkärin suosittelemana. Myös ruokavalioon tehdään pari muutosta, jotta turkki alkaisi voimaan paremmin.
Tatti oli totisesti eläinlääkärin paras kaveri! :D Tyttö ei pelännyt mitään, ei sitten yhtään mitään. Se tassutteli reippaasti lääkärin luo kerjäämään rapsutuksia! Hahhah, ei edes keksiä tarvittu, kun Tstti viihtyi niin uskomattoman hyvin.
Laku oli puolestaan hieman varautunut eläinlääkäriä kohtaan, mutta antoi kuitenkin tutkia ja rokottaa. Eipä poika sen koommin kuitenkaan noteerannut. Rokin taas täytyi saada haistella (ja melkein maistella) koko huone läpi, ennen kuin se suostui minkäänlaiseen yhteistyöhön. Rokilla oli myös lievä silmätulehdus, johon saimme lääkkeet. Toivottavasti onnistutaan saamaan silmätipat sinne silmään sitten... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti