21. helmikuuta 2011

Soma musta karvapallo! Ja lisää pikkuisia

Sananlaskun neljäs pentue syntyi 20. päivä, eilen :) Maailmaan putkahti kolme suloista laikavauvaa, kaikki terveitö ja hyvinvoivia. Meille kotiin jäi Virna. Virna on erittäin, siis ERITTÄIN, eloisa, leikkisä ja energinen! Tyttönen tuo lisäpiristystä laumaamme.
Virnan mamma, Neja, katselee tyytyväisenä tyttärensä temmellyksiä, joskin silloin tällöin on havaittavissa Nejassa hermostuneisuutta, kun Virna lähtee liian kauas Nejan näkökentästä. Neja on hyvä äiti. Kohta kaksi muuta puppelia lähtevät uusiin koteihinsa, Lintuhaukkuun ja Pemberleyyn.

Ja lisää pieniä palleroita on luvassa... Usagissa Lalinan luona asusteleva kasvattini Sananlaskun Aamuvirkku on tienannut upeat tittelit: RH-E TK1 vFIN KVA vNLW-10 vDKW-09 vLTW-09 vFRAW-10 vSWEW-10 vKREW-10 vLUXW-10 vESTW-10 vISV-10. Neiti on siis menestynyt hyvin sekä näyttelyissä että käyttölajeissa. Aamulle oltaisiin nyt teettämässä pentuja, Sananlaskun kennelnimen alle. Mahdollisilta varaajilta toivoisin, että he olisivat valmiita kisailemaan joko mejässä tai haukussa kasvattini kanssa.
Kiinnostaisiko jämttinapero? :) Pistä viestiä tähän alle tai turreissa tähän topaan :)

Kuulemisiin!









































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti